Whitestone Ladies

Art.nr. WHIT-L-Black

Denna väderskyddande tekniska jacka med Nimbus zip-in-funktion, med vilken du kan fästa en annan kompatibel Nimbus-produkt, är en komplett funktionsvinterjacka.
Den moderna designen och det exklusiva materialet med tejpade sömmar tänjer på gränserna av modern stil och teknisk design för att skapa en unik jacka som både andas, är vind- och vattentät samtidigt som den är moderiktig.

Pris

Antal 1
Pris/st 1199,00

Vi erbjuder

   Personlig service
   Gratis digitalt korrektur
   Kvalitetsprodukter
   Snabba leveranser

Priserna visas exkl. moms & frakt.

Fråga oss

Ring:
+46 (0)16-12 00 70
E-post:
info@profeel.seNimbus

Historien om Nimbus är en stor dansk entreprenörsaga

Nimbus, som arbetar från Köpenhamns norra hamndistrikt, ett hamnområde som en gång dominerats av sjöfart och industri, har blivit känt för att smakfullt kombinera smart skandinavisk design med funktionella detaljer, vilket ger en positiv företagsmodeupplevelse.

Vårt huvudmål är att leverera detaljinspirerade ytterkläder och kläder med ett tydligt skandinaviskt arv: Alla våra produkter är designade i Danmark och distribueras över hela Europa via ett mycket dedikerat säljteam och ett nätverk av väl etablerade ambassadörer.


Visa samtliga produkter från Nimbus
Art.nr. WHIT-L-Black
Material Yttertyg: 100% polyester med PU coating Innertyg: 100% polyester Data: Vattentäthet: 5000mm/ Andningsbarhet: 5000g/m²/24h. Färg: Black Herrar: S-4XL Damer: XS-3XL
Vikt 0.62
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.