Fatazz Funair

Art.nr. FA1012-1

Alla drömmer vi om en het sommar. Men det finns ju som bekant en baksida - olidliga temperaturer inomhus. Genom att placera vår tysta fläkt FatAzz FUNAIR på kontoret, i vardagsrummet eller sovrummet får du konstant svalka av en fläktande vind. Luften är inte fri, utan bör kontrolleras. Välj en fläkt som kan rotera 360 grader, styras med fjärrkontroll, är barnsäkrad, har åtta olika lägen och är smakfullt designad för att passa i moderna hem och kontor. Luft har aldrig varit roligare.

Pris 1990,00 kr

Vi erbjuder

   Personlig service
   Gratis digitalt korrektur
   Kvalitetsprodukter
   Snabba leveranser

Priserna visas exkl. moms & frakt.

Fråga oss

Ring:
+46 (0)16-12 00 70
E-post:
info@profeel.seFatazz

Ser du den sympatiska apan i vår logotyp? Den symboliserar allt som FatAzz är:
Den oändliga törsten efter nya roliga upplevelser.
Enligt oss går lyckan via profilprodukter som verkligen gör avtryck i själen. Men vi förmedlar inte vilka profilprodukter som helst. Det finns gott om prylar där ute som aldrig borde sett dagens ljus. Alla våra profilprodukter har därför klarat vårt stenhårda riktmärke för kvalité.

Quality Fun är vår religion. Your fun is, som vi säger, our responsibility. En garanti gentemot våra kunder att alla våra profilprodukter håller hög kvalité, är prisvärda och en aldrig sinande källa till roliga stunder. Första klassens profilprodukter som helt enkelt gör företagseventet, beachpartyt, firmafesten, bröllopet eller kontoret till en roligare plats.

Looking for fun? Follow the monkey!


Visa samtliga produkter från Fatazz
Art.nr. FA1012-1
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.