EXENTRI Mini plånbok / korthållare i äkta läder

EXENTRI Mini plånbok / korthållare i äkta läder

Välj Variant

Art.nr. EX MIW 401

RFID-skyddad framficka. Läsbar bakficka. Snabb åtkomst. Kvalitetsmaterial. Norsk design. 6 fickor för kort och sedlar.

EXENTRI Miniwallet är en minimalistisk liten plånbok som rymmer precis det du behöver. Den innovativa och genomtänkta designen ger det bästa av två världar; den skannervänliga bakfickan kan enkelt läsa rese-/åtkomstkort direkt från fickan och RFID-blocktekniken i framfickan skyddar dina betalkort mot elektronisk stöld. På så sätt kan du resa/checka in och betala ännu snabbare och säkrare.

Tillverkad av de bästa materialen med fokus på kvalitet, hantverk och miljö. Högkvalitativt äkta läder, som med tiden kommer att utveckla en unik patina som bara högkvalitativt läder kan. Slitstarka nylontrådssömmar. Inbyggt plåt i rostfritt stål för optimal stabilitet och hållbarhet. Stängs med en tryckknapp för extra säkerhet. Designad för att hålla.

Levereras i elegant presentförpackning. Plånboken kan präglas med logotyp/text på framsidan, baksidan och på förpackning. En exklusiv, tidlös och hållbar present som kan användas dagligen i många år framöver. Registrerad design.

Pris

Antal 10 25 50 100 200 500
Pris/st 289,00 249,00 229,00 208,00 183,00 161,00

Vi erbjuder

   Personlig service
   Gratis digitalt korrektur
   Kvalitetsprodukter
   Snabba leveranser

Priserna visas exkl. moms & frakt.

Fråga oss

Ring:
+46 (0)16-12 00 70
E-post:
info@profeel.seEXENTRI®

EXENTRI Wallets är resultatet av två unga norrmän som blev medvetna om den växande efterfrågan på en moderna plånböcker. De ville skapa en liten, praktisk och brilliant plånbok som kombinerade funktionalitet med klassisk stil och moderna behov för lagring för flera kort, sedlar och kvitton, samt omedelbar tillgång till kort. Tillsammans utvecklade de en unik design som höll plånboken smal, snygg och mycket funktionell. Resultatet var den norska uppfinningen EXENTRI Wallet. Under åren har passionen ökat och varumärket EXENTRI representerar innovation och kvalitetsprodukter med unika egenskaper.


Visa samtliga produkter från EXENTRI®
Art.nr. EX MIW 401
Material Äkta skinn och rostfritt stål
Dimensioner Ca. 90x60x10 mm
Vikt ca. 50 g
Paketering Elegant presentask
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.