EXENTRI® City

Art.nr. EX C 720

Smart och exklusiv kvalitetsprodukt. Liten och praktisk. Snabb kort åtkomst. Äkta skinn. RFID skydd.

En smart, exklusiv och unik kvalitetsprodukt som dina kunder och anställda kan få glädje av i många år och som ger verksamheten daglig och långvarig synlighet.

EXENTRI City ger enkel och snabb åtkomst till det kort som du använder oftast med endast ett tumtryck! Korthållaren har 3 separata fack för kort - det perfekta valet när du vill bära med dig så lite som möjligt.

Korthållaren kan präglas med en logo på framsidan och baksidan och kommer i en elegant presentask. Tillverkad i äkta läder, med inbyggt rostfritt stål för optimal stabilitet och hållbarhet. RFID skydd på framsidan. Norsk design.

Pris

Antal 10-24 25 50 100 200 500
Pris/st 239,00 205,00 189,00 179,00 169,00 139,00

Vi erbjuder

   Personlig service
   Gratis digitalt korrektur
   Kvalitetsprodukter
   Snabba leveranser

Priserna visas exkl. moms & frakt.

Fråga oss

Ring:
+46 (0)16-12 00 70
E-post:
info@profeel.seEXENTRI®

EXENTRI Wallets är resultatet av två unga norrmän som blev medvetna om den växande efterfrågan på en moderna plånböcker. De ville skapa en liten, praktisk och brilliant plånbok som kombinerade funktionalitet med klassisk stil och moderna behov för lagring för flera kort, sedlar och kvitton, samt omedelbar tillgång till kort. Tillsammans utvecklade de en unik design som höll plånboken smal, snygg och mycket funktionell. Resultatet var den norska uppfinningen EXENTRI Wallet. Under åren har passionen ökat och varumärket EXENTRI representerar innovation och kvalitetsprodukter med unika egenskaper.


Visa samtliga produkter från EXENTRI®
Art.nr. EX C 720
Material Äkta skinn och rostfritt stål
Dimensioner Ca. 90x65x5mm
Vikt Ca. 30g
Paketering Elegant presentask
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.