PLA Cork Cup 350 ml kaffekopp

PLA Cork Cup 350 ml kaffekopp
Art.nr. W13141

WoW! Naturlig och återanvändbar kaffemugg. Utsidan av muggen är tillverkad av kork, som är både biologiskt nedbrytbar och förnybar. Insidan av muggen är tillverkad av ett komposterbart material som kallas polylaktid (PLA). De två är sammanfogade med hjälp av en patenterad teknik (som inte innebär användning av lim) för att skapa en dubbelvägg som inte bara är hållbar, utan också håller din dryck varm i flera timmar. Den perfekta kombinationen av design, funktionalitet och hållbarhet. Tål inte diskmaskin. Kapacitet 350 ml.
Om PLA
Polylactid eller polylaktic acid (PLA) är en termoplastisk alifatisk polyester som härrör från förnybara resurser. Vad innebär detta
- Det betyder att PLA är ett biologiskt nedbrytbart material som tillverkas av majsstärkelse som produceras av växter - naturligt och förnybart. Mjölksyra produceras genom jäsning av majsstärkelse, vilket ger upphov till de fibrer som används för att tillverka PLA. Denna miljövänliga process omvandlar naturresurser till ett idealiskt hållbart material. Individuellt förpackade i en brun papplåda.

Pris 134,00 kr

Vi erbjuder

   Personlig service
   Gratis digitalt korrektur
   Kvalitetsprodukter
   Snabba leveranser

Priserna visas exkl. moms & frakt.

Fråga oss

Ring:
+46 (0)16-12 00 70
E-post:
info@profeel.seWoW

WoW-kollektionen är profilprodukter från Promotiv som har fokus på hållbarhet. Handling är alltid starkare än ord och den här kollektionen gör det möjligt för oss alla att välja en mer miljövänlig väg framåt.


Visa samtliga produkter från WoW
Art.nr. W13141
Material Kork;majsavfall
Höjd 15 cm
Diameter 9.5 cm
Vikt 200 gram
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.