Stelton mugg 2 Stk

Stelton mugg 2 Stk

Välj Variant

Art.nr. 1142

Den enkla Stelton muggen är gjord för att användas tillsammans med EM77. För att understryka kopplingen med den världsberömda termoskannan har koppen lanserats i tre färger som var och en matchar EM77 termosarna i det klassiska sortimentet. Med Stelton muggen kan du därför skapa en stilren fikastund med mugg och kanna i matchande färg eller så kan du mixa och matcha muggar och kannor för ett mer lekfullt uttryck. Designern bakom muggen är Søren Refsgaard som ville skapa en mugg baserad på den cylindriska formen som kännetecknar Steltons mest ikoniska produkter.

Pris 360,00 kr

Vi erbjuder

   Personlig service
   Gratis digitalt korrektur
   Kvalitetsprodukter
   Snabba leveranser

Priserna visas exkl. moms & frakt.

Fråga oss

Ring:
+46 (0)16-12 00 70
E-post:
info@profeel.seStelton

Stelton är ett dansk designhus som grundades 1960 och är ett välkänt varumärke inom dansk design. 1964 inledde Stelton ett samarbete med Arne Jacobsen, Danmarks ledande arkitekt och designer, vilket resulterade i den klassiska och ikoniska serien cylinda-line.
Stelton har genom åren samarbetat med många framstående designers och lanserat flertalet produkter som blivit klassiska i de skandinaviska hemmen, t.ex. termoskannan EM77 designad av Erik Magnussen samt Stockholm-kollektionen designad av Bernadotte & Kylberg.


Visa samtliga produkter från Stelton
Art.nr. 1142
Material Stengods
Designer Søren Refsgaard
Serie Classic
Skötselråd Tål diskmaskin.
Mått (BxHxD) 8x11x8.2 cm
Vikt 265 g
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.