Emma skål Ø 13.5 cm 2 Stk

Emma skål Ø 13.5 cm 2 Stk

Välj Variant

Art.nr. X-236

Steltons Emma-serie, designad av HolmbäckNordentoft, förenar köket och matsalen med vacker, enkel design. Inspirationen kommer från den danska keramiktraditionen och naturliga färger, tillgängliga i två nyanser för personlig bordsdukning. Den nya frukostskålen i serien erbjuder en unik upplevelse med sin tåliga glasyr och den matta ytan på utsidan, som ger servisen en rå och exklusiv look. Skålen är ugn-, mikrovågs- och diskmaskinsäker och passar perfekt på frukostbordet. Emma-serien skapar harmoni i moderna hem och inkluderar ett brett utbud av serviser, termoskannor, vattenkokare och mycket mer.

Pris 240,00 kr

Vi erbjuder

   Personlig service
   Gratis digitalt korrektur
   Kvalitetsprodukter
   Snabba leveranser

Priserna visas exkl. moms & frakt.

Fråga oss

Ring:
+46 (0)16-12 00 70
E-post:
info@profeel.seStelton

Stelton är ett dansk designhus som grundades 1960 och är ett välkänt varumärke inom dansk design. 1964 inledde Stelton ett samarbete med Arne Jacobsen, Danmarks ledande arkitekt och designer, vilket resulterade i den klassiska och ikoniska serien cylinda-line.
Stelton har genom åren samarbetat med många framstående designers och lanserat flertalet produkter som blivit klassiska i de skandinaviska hemmen, t.ex. termoskannan EM77 designad av Erik Magnussen samt Stockholm-kollektionen designad av Bernadotte & Kylberg.


Visa samtliga produkter från Stelton
Art.nr. X-236
Material Stengods
Designer HolmbäckNordentoft
Serie Danish modern 2.0
Skötselråd Tål diskmaskin.
Mått (BxHxD) 4.9x13.5x13.5 cm
Vikt 0.25 g
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.