Storm salt- och pepparkvarn 2 Stk

Storm salt- och pepparkvarn 2 Stk
Art.nr. 1560

Det enkla formspråket med salt- och pepparkvarnarna i Storm-setet inspirerades av Färöarna, där designern Rebecca Uth växte upp. Designen frammanar öarnas natur, sanddyner och kustlinje. Kvarnarna är gjorda av certifierad röd ek, behandlade med mineraloljor för att göra dem mjuka och lätta att rengöra. Du kan justera kvarnarna till olika malningsnivåer, beroende på hur fint eller grovt du vill mala. Den slitstarka keramiska slipmekanismen har 10 års garanti på kvarndelen. Tack vare den smarta designen med kvarnen placerad ovanpå kommer ditt bord inte att täckas av salt och peppar. Det är helt upp till dig vilken kvarn som ska innehålla salt och vice versa.

Pris 1 200,00 kr

Vi erbjuder

   Personlig service
   Gratis digitalt korrektur
   Kvalitetsprodukter
   Snabba leveranser

Priserna visas exkl. moms & frakt.

Fråga oss

Ring:
+46 (0)16-12 00 70
E-post:
info@profeel.seStelton

Stelton är ett dansk designhus som grundades 1960 och är ett välkänt varumärke inom dansk design. 1964 inledde Stelton ett samarbete med Arne Jacobsen, Danmarks ledande arkitekt och designer, vilket resulterade i den klassiska och ikoniska serien cylinda-line.
Stelton har genom åren samarbetat med många framstående designers och lanserat flertalet produkter som blivit klassiska i de skandinaviska hemmen, t.ex. termoskannan EM77 designad av Erik Magnussen samt Stockholm-kollektionen designad av Bernadotte & Kylberg.


Visa samtliga produkter från Stelton
Art.nr. 1560
Material Rostfritt stål;PP plast;ABS-plast;Keramisk kvarn ;Aluminium;PBT plast;Trä, FSC
Designer Rebecca Uth
Serie Nordic
Skötselråd Torkas av med mjuk trasa.
Mått (BxHxD) 17.8x5.5x5.5 cm
Vikt 503 g
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.