Fjord toalettborste

Fjord toalettborste
Art.nr. 118

En toalettborste är inte bara praktisk utan också oumbärlig på vilket badrum som helst. Förutom dess nödvändiga funktion kan du också matcha färgerna på toalettborsten med tvålpumpen och tandborsthållaren för att skapa en sammanhängande och stilfull atmosfär i ditt badrum. Med Fjord-serien från Stelton får du både funktionalitet och estetik i ett. Steltons Fjord-serie, designad av den italienska designduon Daniel Debiasi & Federico Sandri, erbjuder harmoniska och mjuka former som tillför enkelhet, organiska och stilrena element till ditt badrum.

Pris 544,00 kr

Vi erbjuder

   Personlig service
   Gratis digitalt korrektur
   Kvalitetsprodukter
   Snabba leveranser

Priserna visas exkl. moms & frakt.

Fråga oss

Ring:
+46 (0)16-12 00 70
E-post:
info@profeel.se



Stelton

Stelton är ett dansk designhus som grundades 1960 och är ett välkänt varumärke inom dansk design. 1964 inledde Stelton ett samarbete med Arne Jacobsen, Danmarks ledande arkitekt och designer, vilket resulterade i den klassiska och ikoniska serien cylinda-line.
Stelton har genom åren samarbetat med många framstående designers och lanserat flertalet produkter som blivit klassiska i de skandinaviska hemmen, t.ex. termoskannan EM77 designad av Erik Magnussen samt Stockholm-kollektionen designad av Bernadotte & Kylberg.


Visa samtliga produkter från Stelton
Art.nr. 118
Material Järn;PP plast;Nylon, Plast;Plast
Designer Debiasi & Sandri
Serie Nordic
Skötselråd Ytan tvättas i varmt vatten med diskmedel. Torkas grundligt med mjuk trasa. Tål inte diskmaskin.
Mått (BxHxD) 41.3x10.5x10.5 cm
Vikt 1.37 g
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.