Event

Vi erkänner - vi älskar att ha kul. Faktum är att vi är rätt bra på det också, så pass att vi har gjort det till vårt jobb att se till att även du har det.

När vi arrangerar personal- och företagsevent, mässor, konferenser och andra speciella tillfällen vill vi att du ska känna dig som gäst på ditt eget event. Därför fixar vi, tillsammans med våra samarbetspartners, allt som behövs. Från att inbjudningskorten skickas ut till att det sista tackkortet gått iväg. Med andra ord löser vi allt som kan tänkas behövas; Transport, aktivitet, mat, boende, underhållning samt detaljerna (ex. gåvor, ballonger, kläder, tillbehör, utsmyckning, profilering, inbjudan, tackkort, logotårtor, minnes- & vandringspriser, bucklor mm).

Vår personalstyrka är certifierade i HLR (hjärt- lungräddning).

Intresseanmälan

Är du intresserad av att få förslag och prisuppgifter för ditt event? Tveka inte att höra av dig till oss.
Maila oss på info@profeel.se


FEEL for LIFE 2019 by Profeel

29.05.19 | Ett välgörenhetsevent till förmån för Barncancerfonden. Totalt lyckades vi, tillsammans med våra gäster och samarbetspartners, samla in 670 120 kr som gick oavkortat till Barncancerfonden. Ett fantastiskt event som skapade en trevlig mötesplats för inspiration, affärer och självklart välgörenhet. Totalt insamlat belopp under de tre senaste åren är nu 1.304.031 kr oavkortat till Barncancerfonden.

EN19

14.02.19 | På uppdrag av Nyföretagarcentrum, Munktell Science Park, Företagarna och Marknadsföreningen arrangerade vi EN19. EN dag och EN kväll där näringslivet i Eskilstuna samlades för inspirerande föreläsningar och möten samt att företagare prisades under festliga former på kvällen. http://eskilstunanaringsliv.se/

FEEL for LIFE 2018 by Profeel

08.06.18 | Ett välgörenhetsevent till förmån för Barncancerfonden. Totalt lyckades vi, tillsammans med våra gäster och samarbetspartners, samla in 400 000 kr som gick oavkortat till Barncancerfonden. Ett fantastiskt event som skapade en trevlig mötesplats för inspiration, affärer och självklart välgörenhet.

EN18

15.02.18 | På uppdrag av Nyföretagarcentrum, Munktell Science Park, Företagarna och Marknadsföreningen arrangerade vi EN18. En dag och kväll där näringslivet samlades för inspirerande föreläsningar och möten samt att företagare prisades under festliga former på kvällen. http://eskilstunanaringsliv.se/

FEEL for LIFE 2017 by Profeel

25.08.17 | FEEL for LIFE - by Profeel and Elite. Ett välgörenhetsevent till förmån för Barncancerfonden. Totalt lyckades vi, tillsammans med våra gäster och samarbetspartners, samla in 233 211 kr som gick oavkortat till Barncancerfonden. Ett fantastiskt event som som skapade en trevlig mötesplats för affärer och inspiration.

EN17

09.02.17 | På uppdrag av Nyföretagarcentrum, Munktell Science Park, Företagarna, Marknadsföreningen och Affärsplan Eskilstuna arrangerade vi EN17. En dag och kväll där näringslivet samlades för inspirerande föreläsningar och möten samt att företagare prisades under festliga former på kvällen.