Event

Vi erkänner - vi älskar att ha kul. Faktum är att vi är rätt bra på det också, så pass att vi har gjort det till vårt jobb att se till att även du har det.

När vi arrangerar personal- och företagsevent, mässor, konferenser och andra speciella tillfällen vill vi att du ska känna dig som gäst på ditt eget event. Därför fixar vi, tillsammans med våra samarbetspartners, allt som behövs. Från att inbjudningskorten skickas ut till att det sista tackkortet gått iväg. Med andra ord löser vi allt som kan tänkas behövas; Transport, aktivitet, mat, boende, underhållning samt detaljerna (ex. gåvor, ballonger, kläder, tillbehör, utsmyckning, profilering, inbjudan, tackkort, logotårtor, minnes- & vandringspriser, bucklor mm).

Vår personalstyrka är certifierade i HLR (hjärt- lungräddning).

...Vi samordnar event genom att projektleda hela eller delar av eventet. Lång erfarenhet av eventsamordning har gett oss värdefulla kunskaper om vad man ska tänka på för att ge eventet det lilla extra. Rätt trubadur eller detaljrik inramning kan göra att festen blir ihågkommen lång tid framöver. Hos Profeel får man en tilldelad projektledare som ansvarar för eventet som sedan sätter ihop en projektgrupp för planering, för-, efter- och genomförande. Vi har hela personalstyrkan inklusive extrapersonal att tillgå vid behov under själva genomförandet. Vår designavdelning är inblandad från början för att få den röda tråden i allt från inbjudan till gåvan när alla går hem. Vi har väl beprövade musiker, underhållare och konferencierer som vi rekommenderar och samarbetar med. Vi jobbar bara med proffs.

Intresseanmälan

Är du intresserad av att få förslag och prisuppgifter för ditt event? Tveka inte att höra av dig till oss.
Maila oss på info@profeel.se